Danmarks naturfredningsforening må sende nyhedsbreve - og i sjældne tilfælde sms'er - med gode råd til, hvordan du får en mere klimaklog hverdag, samt invitationer til relevante klimaaktiviteter. Du kan til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Når du oplyser dit telefonnummer, giver du samtidig lov til, at vi må kontakte dig, for at spørge om du har lyst til at blive medlem af Danmarks Naturfredningsforening. For jo flere vi er, jo større pres kan vi lægge på landets politikere og virksomheder, så de også handler klimaklogt.

Vi arbejder professionelt med kampagner, egne eksperter og lobby. Alt sammen koster – og vi kan desværre ikke betale med ”likes”. Danmarks Naturfredningsforening er ikke på finansloven, og vi modtager ingen penge fra det offentlige. Vi er en medlemsorganisation og derfor dybt afhængige af gode folks økonomiske bidrag.

Vi har valgt at benytte telemarketing til at kontakte de mennesker, der har givet udtryk for, at de bakker op om vores hjertesag. Vejen fra en tilmelding til konkret at støtte en sag er lang, men heldigvis vælger rigtig mange at støtte DN, når vi spørger direkte i telefonen.

  • Hvis vi kontakter dig, kan du til hver en tid sige nej tak – og så kontakter vi dig ikke igen.
  • Er du allerede medlem af Danmark Naturfredningsforening, kontakter vi dig selvfølgelig ikke.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet på Klimaklogt.dk accepterer du samtidig dette samtykke. Og i vores privatlivspolitik, kan du læse, hvordan vi behandler dine indtastede data.